ΠΡΟΙΟΝΤΑ
 
 
 
 
Στάθης Ανδρέας
Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Δάπεδα Σάμος
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
Card image cap
ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ Rido

Tα κάθετα συστήµατα σκίασης κατασευάστηκαν µε στόχο την πλήρη και αποτελεσµατική κάλυψη κάθε εξωτερικού χώρου . Πρόκειται για ελαφριές και πρακτικές κάθετες κατασκευές που συµπληρώνουν τις πέργκολες και δηµιουργούν ιδανικές συνθηκες σκίασης . Δυνατότητα επιλογής σε ακρυλικά , διάτρητα και πολυεστερικά υφάσµατα καθώς και διαφανή πλαστικά για τη κάλυψη κάθε ανάγκης . Διακρίνονται σε χειροκίνητα η ηλεκτροκίνητα , σε κασετίνα η χωρίς , µε πλαϊνούς οδηγούς (αλουµινίου , συρµατόσχοινα , ντίζες η τύπου zip ).

Card image cap
Τέντα Cassette

Tα συστήµατα τύπου κονσόλας χαρακτηρίζονται από τη γρήγορη συναρµολόγηση και εγκατάσταση τους . Ξεχωρίζουν λόγω της αξιοσηµείωτης ανθεκτικότητας και της πρωτοποριακού σχεδιασµού . Είναι ηλεκτροκίνητα και διαθέτουν σύστηµα καθαρισµού, το οποίο όταν κλείνει η κασέτα, προσφέρει σε όλα τα εξαρτήµατα µέγιστη προστασία από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες.

Card image cap
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Οι τέντες µε βραχίονες αποτελούν µια σύγχρονη λύση µε στιβαρή αισθητική. Στηρίζονται αποκλειστικά πάνω στισ βάσεις τουσ και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα . Χαρακτηρίζονται από µεγάλη αντοχή σε όλες τισ καιρικές συνθήκες και µπορούν να λειτουργούν χειροκίνητα η µε αυτοµατοποιηµένο σύστηµα κίνησης.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Οι πέργκολες αποτελούν ένα σύστηµα σκίασης που µπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη χαρίζοντας το ιδανικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσµα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
Card image cap
 

Αποτελείται από τρία τµήµατα. Το 1/3 του συνολικού ύψους είναι σταθερό και λειτουργεί ως διαχωριστικό ενώ τα υπόλοιπα δύο τµήµατα ανασύρονται σε πλαϊνούς οδηγούς αλουµινίου.

– Γυαλί ασφαλείας 8mm.
– Μέγιστο πλάτος 3,00 m.
– Μέγιστο ύψος 3,00 m.
– Πλήρης µόνωση.

Σύστηµα motion για το περιµετρικό κλείσιµο επαγγελµατικών χώρων. Ηλεκτροκίνητη κατασκευή όπου κινεί κατακόρυφα κρύσταλλα σε πλαίσιο αλουµινίου κλείνοντας ερµητικά το χώρο σας και προσφέρει προστασία από τα καιρικά φαινόµενα.

Card image cap
ΣΤΑΘΕΡΑ

Η σειρά διαχωριστικών από πλαίσιο αλουµινίου ή ζαρντινιέρες είναι ένας ευέλικτος τρόπος για την αξιοποίηση χώρων είτε µε την περιµετρική κάλυψη των κτηρίων είτε µε την δηµιουργία αυτόνοµων αιθουσών. Η σύγχρονη τεχνολογία των υλικών και η τεχνική τοποθέτησης, δίνουν τη δυνατότητα χρήσης των
χώρων αυτών όλο το χρόνο αφού προσφέρουν προστασία από τις καιρικές συνθήκες σε συνδυασµό µε υψηλή αισθητική.

Card image cap
UP AND DOWN

Προστατεύστε τον εξωτερικό σας χώρο µε τους διαχωριστικούς ανεµοφράχτες συστήµατος UP & DOWN. Παρέχει την ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να επεκτείνετε αλλά ταυτόχρονα να διαχωρίσετε το ιδιωτικό σας περιβάλλον. Οριοθετούν τον επαγγελµατικό σας χώρο, διατηρώντας παράλληλα την ανεµπόδιστη θέα και προσφέροντας υψηλή αισθητική. Αποτελούν ένα ευέλικτο σύστηµα πλαγιοκάλυψης, σχεδιασµένο να παρέχει τεχνικές λύσεις µε ευκολίες στην εγκατάσταση. Τοποθετείται αυτόνοµο µε ειδικές µεταλλικές βάσεις ή ανάµεσα σε ήδη υπάρχουσες κολόνες. Χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη κατασκευή motion, εξολοκλήρου από αλουµίνιο ηλεκτροστατικά βαµµένο. Διατίθεται σε οποιοδήποτε χρώµα RAL επιθυµείτε.

 
 
 
 

ΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

 

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα πλαστικά δάπεδα είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να δώσετε στο χώρο σας µια καινούργια και µοντέρνα οψη . Είναι µια οικονοµική και προσιτή λύση , ενώ είναι πολύ ανθεκτικό και κρατάει το πάτωµα σας καθαρό . Είναι κατάλληλα όχι µόνο για οικιακούς αλλά και για επαγγελµατικούσ χώρους . Παρέχουµε µια τεράστια γκάµα πλαστικών δαπέδων σε χρώµατα και σχέδια αλλά και σε υφές , όπως αντιολισθητικά , µε τάπες κλπ.

 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Οι συνθετική χλοοτάπητες αποτελούν ιδανική λύση για να δώσετε µια αίσθηση φρεσκάδας σε όλους τους εξωτερικουσ χώρους . Παρέχουν εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής , καλή αποστράγγιση , εύκολη συντήρηση , ανεξίτηλα χρώµατα , καθώς είναι και φιλικά προσ το περιβαλλον και τα παιδιά .

 
 
 
 
 
 
 
ΟΜΠΡΕΛΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με εμάς
για να σας προτείνουμε πιο σύστημα σκίασης είναι ιδανικό για την οικία ή την επιχείρησή σας σε προσιτές τιμές. Εξυπηρετούμε όλη την Σάμο.